Zaterdag 9 december

ROSBLUES 2023

Binnenkort meer info…

Rosblues poster 2023

Line - Up:

big bo brocken

Big Bo

Bo Brocken - 20:00 uur

more info

Meervoudig award winnaar Bo Brocken speelt al meer dan 30 jaar zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, steel dobro, “cigarbox” gitaar, mondharmonica, snare drum, hi-hatt en bassdrum.

BoBrocken.nl

Chris Cain

21:15 uur

more info

Neem wat invloed van BB King, Albert King, Ray Charles en een snufje Albert Collins. Voeg daar oogverblindende blues- en jazzgitaarkoten aan toe en een rijke soulvolle baritonzang. Dat is de enige echte Chris Cain, uitgegroeid tot een legende en al lang gevestigd lid van het bluespantheon. In tegenstelling wat je ziet op de video hieronder komt Chris Cain met zijn eigen band uit de USA naar Rosblues.

chriscainmusic.com
Erwin Java

Erwin Java

Travel Party feat. 

Sean Webster

23:00 uur

more info

In juli 2021 startte Erwin zijn "After Lockdown Travel Party". Hij tourde in diverse bezettingen door Nederland voor uitverkochte zalen. Uit dit project onstond: "Erwin Java's Travel Party". Deze Travel Party is in diverse bezettingen te boeken : als duo, trio of als complete band en veelal met wisselende vocalisten. Maar met als rode draad : Erwins gitaarspel.

erwinjava.nl
Sean Webster
Erwin Java

Travel Party feat. 

Sean Webster

23:00 uur

more info

Webster's direct herkenbare stem in combinatie met zijn oprechte melodieuze gitaarspel is het kenmerk geworden van al zijn albumreleases. Zowel Webster's blues-verbogen gitaarlicks als verweerde soul shouter-vocalen worden altijd hartstochtelijk gezongen over strak gearrangeerde nummers. Sean Webster heeft een solide reputatie opgebouwd als een van de beste liveartiesten en zangers van de moderne bluesrockscene.

seanwebsterband.com
[mailerlite_form form_id=2]