Partners

Programmering en Promotie

kingbee logo 2011 kirby klein

Sponsors

Personal_Relocation_klein

Bezoekers Counter

Vandaag
Gisteren
Deze week
Vorige week
Deze maand
Vorige maand
Totaal
14
100
14
153299
2789
6041
292786

Route Planner

Geef uw verblijfplaats op en wij plannen uw route met GoogleMaps!


About Us

About Us


Rosblues is een initiatief van:

Rinus van Zuidam
Verantwoordelijk voor Boekingen, Organisatie, Contacten, Sponsorwerving en Algemene zaken.
Sjan van Engelen
Verantwoordelijk voor Financiën, Administratie, Ontwerp drukwerk en Webmaster.

Contact Us

Voor vragen, of opmerkingen.
Klikt u hierboven op onze naam voor het contactformulier!
Of via e-mail:  rosblues@home.nl

facebook_banner

Rosblues Privacy Policy (AGV 2018)

Doeleinden verwerking persoonsgegevens

Met o.a. uw ticket bestelling, of nieuwsbrief inschrijving laat u op de Rosblues website persoonsgegevens achter, zoals uw contactgegevens en email adres. Deze persoonsgegevens worden door Stichting Rosblues voor verschillende doeleinden gebruikt.

Allereerst worden uw persoonsgegevens gebruikt voor de uitvoering van de diensten van Stichting Rosblues. Daarnaast kunnen uw persoonsgegevens worden gebruikt voor statistische analyses, onder andere ten behoeve van managementinformatie, product- en dienstontwikkeling, het bepalen van strategie en marketingactiviteiten. Uw persoonsgegevens kunnen ook worden gebruikt voor het versturen van een nieuwsbrief door Stichting Rosblues, alsmede voor marketingactiviteiten om u – per post, e-mail, telefoon of op andere wijze – te informeren over producten en diensten van Stichting Rosblues. Tenslotte kunnen uw persoonsgegevens worden verwerkt indien hiertoe een wettelijke verplichting bestaat voor Stichting Rosblues.


Beveiliging van persoonsgegevens

Stichting Rosblues respecteert de privacy van haar gebruikers en draagt er zorg voor dat de door haar verzamelde persoonsgegevens vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld. Alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een beveiligde database die uitsluitend toegankelijk is voor die personen voor wie het uit hoofde van zijn of haar functie noodzakelijk is. Door gebruik te maken van passende technische en organisatorische maatregelen tracht Stichting Rosblues haar systemen te beveiligen tegen verlies en/of andere vormen van onrechtmatig gebruik. Stichting Rosblues is echter niet aansprakelijk voor enig verlies, schade of enig ander (onrechtmatig) gevolg aan bestanden of gegevens.


AVG Algemene Verordening Gegevensbescherming

Stichting Rosblues is verantwoordelijke en zal als zodanig zorgvuldig en in overeenstemming met de Europese regelgeving AVG (25 mei 2018) en andere relevante wet- en regelgeving omgaan met uw persoonsgegevens.

Rinus van Zuidam, 'Stichting Rosblues', gevestigd aan Kruisherenborch 41, 5241KK Rosmalen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.


Contactgegevens:

Rinus van Zuidam,
Kruisherenborch 41,
5241KK Rosmalen,
Telefoon: +31 (0)73 5224588

Rinus van Zuidam is de Functionaris Gegevensbescherming van Stichting Rosblues.
Hij is per mail te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Stichting Rosblues verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres

Tickets Voorverkoop

Stichting Rosblues, Rosmalen
Tel: 06-14358038 of 073-5224588

Danscentrum, Berlicumseweg 8 Rosmalen
Total Tankstation Bouwmans, Rosmalen
Fietsspecialist Maurice van Hassel, Rosmalen
Primera De Driesprong, Rosmalen

Concert Info

Blijf middels de nieuwsbrief op de hoogte van het laatste Rosblues Nieuws. Om u aan te melden voor onze nieuwsbrief dient u op de hoogte te zijn van onze Privacy Policy (AVG 2018).

Rosblues Lokatie

Locatie

Danscentrum
Rosmalen
Berlicumseweg 8
5248 NT Rosmalen
Tel: 073-5222301HOME Algemeen Rosblues Privacy Policy (AGV 2018)
Onze website maakt gebruik van cookies. Waarvoor uw toestemming nodig is. Graag informeren wij u verder via onze Privacy Policy (AVG 2018) pagina.
Cookies toestaan! Afwijzen!